Menu
Menu
Winkelwagen

Blog RSS Feed

alfred 0 908
Een kerstpakket voor jouw personeel! De kerstperiode staat alweer aan de deur! Het jaar 2021 was net zoals 2020 ook geen eenvoudig jaar. Iedereen, dus ook werknemers en werkgevers hebben zich aan de huidige situatie moeten aanpassen. Dit was niet al..
alfred 0 332
Sinterklaas is weer in het land, dus het wordt de hoogste tijd om na te gaan denken over een leuk kerstpakket om cadeau te doen. Kerstpakketten worden vaak cadeau gedaan aan werknemers om hun te belonen voor hun goede inzet over het afgelopen jaar. N..
alfred 0 3867
Geef eens een kerstpakket aan jouw hulp DECEMBER 6, 2021 | BY MAARTEN FEST Wat hebben we elkaar het laatste jaar hard nodig gehad. Die ene buurman die de boodschappen bij je voordeur zette omdat je in quarantaine zat. Je moeder die een extra keer k..
Alfred 0 63668
De geschiedenis van het kerstpakket   Een Kerstpakket bestellen is nu de gewoonste zaak van de wereld. Maar hoe is dat ontstaan? Het kerstpakket stamt uit het begin van de 19e eeuw, toen het bewaren van voedsel in de lange wintermaanden nog niet z..
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4